Campanie de succes a Animal Life Sibiu: 266 de pisici și câini sterilizați gratuit în Rășinari și Micăsasa

Campania Animal Life Sibiu de castrari gratuite a câinilor și pisicilor s-a încheiat în Rășinari, cu un număr de 87 animale sterilizate în numai patru zile. În această lună caravana Animal Life Sibiu a staționat și în Micăsasa, unde au fost sterilizate 179 de animăluțe.

Animal Life Sibiu a încheiat cu succes o nouă campanie de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor în localitatea Rășinari. În patru zile, cât a stat clinica Mobilă în localitate, medicii și voluntarii au sterilizat 87 de câini și pisici.
Dorim sa mulțumim colegilor noștri care au trudit în aceste zile pentru o viata mai buna a animalelor din zona Rășinari
”Mulțumim Primaria Rasinari pentru oferirea locației pentru clinica mobilă! Mulțumirile noastre se îndreaptă și către organizația International Aid for the Protection and Welfare of Animals (IAPWA), care cofinanțează, alături de asociația noastra, Animal Life, aceste intervenții salvatoare de vieți și către medicul veterinar Cornel Stoenescu de la Nomad Vet Association, pentru profesionalism și bună colaborare.
Campania este sustinuta si din fondurile obtinute la Maratonul International Sibiu – prin intermediul Fundația Comunitară Sibiu – cu ajutorul alergatorilor si sustinatorilor proiectului nostru de la maraton.”, transmit reprezentanții Animal Life Sibiu.
266 de animale au fost sterilizare în cadrul aceste campanii de castrări gratuite desfășurată în luna iunie în Micăsasa și Rășinari. Luna viitoare Animal Life Sibiu va demara cea de-a treia campanie de sterilizări gratuite din acest andin acest an.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*