Când are loc SIBIU SOUNDS FESTIVAL?

SIBIU SOUNDS FESTIVAL – singurul festival dedicat exclusiv trupelor locale anunță perioada celei de-a treia ediții. Evenimentul se va desfășura între 11 și 13 septembrie 2020 în Piața Habermann, când își propune să aducă în fața sibienilor cele mai importante trupe locale care au piese în compoziție proprie.

Pe scena Sibiu Sounds vor susține show-uri live artiștii din Sibiu, mai mult sau mai puțin cunoscuți, dar care au piese proprii, 100% originale, ce aparțin unor genuri muzicale diverse – de la jazz, blues, pop și rock, până la folk, hip hop și stiluri experimentale.

Sibiu Sounds a devenit pentru artiștii locali o platformă prin care aceștia se pot exprima liber în condiții tehnice foarte bune, susținuți de echipamente de scenă profesionale, într-o producție muzicală promovată intens. Pentru a da continuitate acestei misiuni, organizatorii evenimentului și-au propus să continue demersul în acest an atipic pentru a ține alături comunitatea de artiști din Sibiu și fanii lor, în ciuda măsurilor suplimentare de care participanții vor trebui să țină cont.

Intrarea la concerte este gratuită.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*