Când “te iubesc” trebuie redus la „tubesc”, într-un spectacol-eveniment la Teatrul Gong!

Vanner Collective și Teatrul „Gong” prezintă sâmbătă, 12 octombrie, și duminică, 13 octombrie, de la orele 20:00, spectacolul „Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons” de Sam Steiner, în regia Iuliei Grigoriu.

Intrarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Teatrul „Gong” continuă seria spectacolelor invitate în cadrul „Platformei de Dialog prin Cultură” cu o propunere captivantă despre societăți închise, absurde, în care controlul este absolut și reguli nefirești guvernează populații supuse în fața fricii.

„Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons” e un spectacol care vorbește despre intimitate și modul în care ea evoluează. În doar 140 de cuvinte. Amenințați de o distopie în care legea le interzice oamenilor să rostească mai mult de 140 de cuvinte pe zi, Bernadette (Denisa Nicolae) și Oliver (Liviu Romanescu) încearcă să găsească noi metode de a comunica. El luptă împotriva legii Șșșt cu toate armele pe care le are, ea refuză să creadă până în ultimul moment că un astfel de lucru este posibil. Un spectacol despre lupta oamenilor cu invadarea spațiului cel mai intim, despre revoltă și resemnare. Deja controlați și monitorizați prin gadgeturi, acte de identitate cu cod, rețele sociale, cât de departe suntem de limitarea dreptului de expresie prin cuvânt? La finalul zilei, câtă importanță dăm cuvintelor? Căci, fără limbaj, cine suntem?

Spectacolul are o durată de 90 de minute și nu este recomandat celor cu vârsta sub 12 ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*