Candidații FDGR, validați de Biroul Electoral Județean

Forumul Democrat al Germanilor din România a încheiat procesul de depunere a listelor de semnături pentru validarea candidaturilor lui Gabriel Tischer, candidatul FDGR la funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu, Robert Krafft, candidatul la funcția de primar al orașului Cisnădie și Vasile Gavrilă, candidatul la funcția de primar al orașului Avrig. Alături de cei trei candidați, au fost validate listele de consilieri pentru Consiliul Județean Sibiu și pentru Consiliul Local Cisnădie. De asemenea, FDGR participă la alegerile din luna septembrie cu echipe de consilieri la Mediaș, Șelimbăr și Laslea.

 

Forumul Democrat al Germanilor din România: Cu hotărârea nr. 9/17.08.2020, Biroul Electoral Județean nr. 34, a admis candidatura domnului Gabriel Tischer, propus de FDGR, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu. Prin hotărârea nr. 10/17.08.2020 a aceluiași birou electoral au fost admise toate cele 40 de propuneri pentru funcția de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Sibiu.

„Din poziția de președinte al Consiliului Județean se pot face mult lucruri prin care nivelul de trai și calitatea vieții în județul Sibiu să cunoască îmbunătățiri reale, concrete, palpabile. Nu aș fi intrat în această cursă electorală dacă nu aș fi crezut că pot să duc la bun sfârșit proiecte de care toți sibienii au nevoie. Și nu în ultimul rând, simt că am disponibilitatea, resursele și timpul necesar pentru un nou proiect profesional”, spune Gabriel Tischer, candidatul FDGR la Consiliul Județean.

Primele poziții de pe lista FDGR pentru funcția de consilier județean în cadrul CJS sunt ocupate de: Gabriel Tischer, Christine Manta-Klemens, Paul-Jürgen Porr, Friedrich Gunesch, Beatrice Ungar, Eduard Wellmann, Juliane Henning, Ladislau Ciocan, Magdalena Binder, Michael-Stefan Reger, Ilse Philippi, Hans Georg Iunesch, Chilian-Raimond Dörr, Gerhild Rudolf, Rozemarie Müller, Daniel Andree, Carmen Reich-Sander, Hans Jürgen Binder, Robert Fink, Hermann Binder.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*