Cântărețul Adrian Despot va sta de vorbă cu studenții din Sibiu, după tragedia de la Colectiv

Adrian Despot, solistul trupei „Viţa de Vie”, se va întâlni cu studenţii, astăzi, la ora 16.00, în Aula Magna a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat. Poveşti cu mine şi despre tine”.

Adrian Despot

Adrian Despot

„Noi am discutat cu Adrian Despot, care a fost implicat în tragedia de la Colectiv, şi vrea, în continuare, să participe la evenimentul pe care îl organizăm. De asemenea, Dorian Boguţă şi Vlad Irimia sunt pregătiţi să participe la eveniment, în datele stabilite”, au anunțat organizatorii, printr-un comunicat de presă.

Dorian Boguţă (actor, regizor, scenarist, producător) şi Vlad Irimia („Tataee'” de la B.U.G. Mafia) le vor vorbi în zilele următoare studenţilor sibieni despre provocările şi satisfacţiile unei cariere.  Fiecare întâlnire cu artiştii va fi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Despre sfatul pe care i l-ar da unui tânăr care se află la început de drum, solistul trupei Viţa de Vie a spus că, în opinia lui, tenismanul Pete Sampras o spune cel mai bine: „play hard, do it on your own terms and stay true to yourself. Do that and you can’t go wrong” („joacă tare, în termenii stabiliţi de tine şi rămâi cinstit cu tine. Dacă aplici aceste reguli, nu ai cum să greşeşti” – n.r.).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*