Cap la cap spre Liga a II-a

Cele 2 reprezentante ale județului Sibiu în Liga a III-a la fotbal, Viitorul Șelimbăr și Măgura Cisnădie și-au eliminat adversarele din primul tur de baraj, astfel că vor disputa o dublă cu promovarea „pe masă“.

„Un pas istoric“

După 2-0 în deplasarea de la Crișul Chișineu Criș, Viitorul Șelimbăr a încheiat, 2-2, returul disputat la Avrig, terenul din Șelimbăr fiind în reabilitare. „Sunt bucuros de această calificare, îi felicit pe băieți. Mai e un pas până la accederea în Liga 2 și sunt convins că vor trata aceste două partide care au mai rămas de jucat cu aceeași seriozitate ca și până acum. Viitorul Șelimbăr a fost cea mai bună echipă din toate seriile din Liga 3 și mi se pare normal să-și ridice puțin nivelul și să joace în compania unor echipe mai bune, în vecinătatea primei ligi naționale de fotbal. E un pas istoric pentru Șelimbăr și poate ridica și mai mult entuziasmul pentru sport și performanță al copiilor și juniorilor din localitatea noastră“, a declarat primarul Marius Grecu.

Egal la Lipova

La rândul său, Măgura Cisnădie a reușit să conserve avantajul de un gol obținut în primul tur, 2-1 acasă cu Șoimii Lipova. Sâmbătă, elevii lui Neluțu Luca au reușit să întoarcă de la 0-1, după pauză, prin reușita lui Condrea (min. 66). A fost un meci de uzură, marcat de importanța jocului, Măgura reușind să revină după un gol primit în minutul 33 grație unui bun joc de echipă. Luca a dovedit din nou excelente abilități de antrenor, schimbând din mers și surprinzând echipa arădeană cu un joc consistent.

Cu spectatori

Primul meci de baraj este programat sâmbătă 22 mai, la Cisnădie, fiind permisă prezența a cel mult 500 de spectatori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*