Carambol cu trei mașini în municipiul Sibiu. O femeie a ajuns în spital

Nepăstrarea distanței regulamentare a fost cauza unui carambol produs în această seară pe strada Avrig din Sibiu. Trei autoturisme au fost implicate, printre care și un taxi, care transporta o clientă. Pasagera din taxi a ajuns în spital.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că este vorba despre o coliziune față – spate produsă pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, în carambol fiind implicate 3 autoturisme.

”Conducătorul auto care nu a păstrat distanța de siguranță este un sibian în vârstă de 55 de ani, autoturismul său intrând în coliziune cu alt turism pe care l-a proiectat în a treia mașină, condusă înainte de către o femeie în vârstă de 40 de ani, din Gura Râului.

Al doilea autoturism implicat în coliziune este unul condus în regim taxi de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Șelimbăr. Pasagera din acest autoturism, o tânără în vârstă de 26 de ani, a suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportată la spital conștientă”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.

Tânăra rănită în accident a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital. ”

Cercetările continua în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier. ”Femeia de aproximativ 26 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu conștientă și cu dureri cervicale”, a precizat Sg. maj. Andreea Ștefan din cadrul ISU Sibiu.

Cercetările continua în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*