Cardurile pentru mese calde acordate persoanelor defavorizate din municipiul Sibiu au fost încărcate cu sumele aferente  

Cardurile sociale pentru mese calde, distribuite în perioada 11-16 noiembrie pensionarilor și persoanelor aflate în nevoie din municipiul Sibiu, au fost încărcate cu sumele aferente lunilor septembrie și octombrie.

Ca atare, beneficiarilor ale căror drepturi au fost stabilite începând cu luna septembrie le-a fost virată suma de 360 de lei pentru luna septembrie și octombrie. Celor cărora li s-a stabilit dreptul începând cu luna octombrie, le-a fost virată suma aferentă lunii octombrie, respectiv 180 de lei. Reamintim că limita zilnică de utilizare este stabilită la 40 de lei.

Lista unităților unde pot fi utilizate cardurile sociale pentru mese calde poate fi consultată accesând următorul link:  https://www.sibiu.ro/new/pdf/DAS_Lista_unitatilor_Judetul_Sibiu.pdf. Această listă a fost comunicată beneficiarilor împreună cu cardul suport, prin plicurile distribuite de Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Sibiu.

Tichete sociale pe suport electronic pentru masă caldă sunt acordate conform OUG 115/2020, fiind emise în cadrul Programului Operațional POAD 2014-2020, program susținut de Guvernul României și finanțat din Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*