Cardurile TURSIB pentru pensionari

Tursib a ȋnceput procesul de preschimbare a cardurilor de abonament ale pensionarilor. O mare parte dintre aceşti abonaţi s-au prezentat deja la punctele de vânzare şi şi-au preschimbat cardul.

Ȋi rugăm pe cei care ȋncă nu şi-au preschimbat cardurile, să o facă până la finalul lunii iunie 2022. Dânşii trebuie să se prezinte la oricare dintre punctele de vănzare Tursib cu buletinul şi cu ultimul cupon de pensie.

Procedurile pentru ȋncărcarea abonamentelor de pensionari rămân neschimbate. Ca atare toţi cei care până la preschimbarea cardurilor mergeau lunar la un punct de vânzare să ȋşi ȋncarce abonamentul, vor trebui să o facă ȋn continuare. Cei care până la preschimbarea cardului nu trebuiau să se prezinte lunar la chioşc, nu vor trebui să meargă nici de acum ȋncolo.

Precizăm de asemenea faptul că noile carduri nu au nicio restricţie ȋn privinţa numărului de călătorii. Puteţi circula cu ele la fel cum aţi făcut-o şi până acum.

Punctele de vânzare unde vă aşteptăm pentru preschimbarea cardurilor sunt:

  • Agenția  Calea Dumbravii, nr.135 (fostul sediu Tursib)
  • Chioșcul din stația Casa Armatei (în fața sediului Primăriei vechi)
  • Chioșcul din stația Piața Vasile Aaron 1
  • Chioșcul din stația Terezian (str.Lungă)
  • Casieria Tursib, str.Munchen nr.1 (vis a vis de Marquardt)

Programul cu publicul este de luni până vineri între orele 6:30 – 21:30. Până la schimbarea cardurilor, pensionarii şi elevii vor putea circula pe baza cardurilor vechi.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*