Cariere în Alb aduce și la Sibiu marii recrutori de personal medical din Europa (P)

foto advertorial Sibiu-01Cel de-al 14-lea sezon al târgurilor de cariere medicale organizate de Careers in White International, cunoscut în România sub numele de Cariere în Alb, aduce în perioada 2 – 24 aprilie cei mai mari recrutori din sectorul medical din Europa și România. În Sibiu, evenimentul va avea loc în data de 3 Aprilie, între orele 10:00 – 16:00 la Centrul de Afaceri (Sibiu Business Center). Careers in White International este o platformă destinată întâlnirii personalului medical în căutarea unui loc de muncă cu potențiali angajatori din domeniul sănătății.

Companii de recrutare, centre medicale, spitale naționale și internaționale vor lua parte la târg și vor oferi informații candidaților cu privire la sistemele medicale din România, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Danemarca, Belgia sau Țările Nordice. Recrutorii caută în general medici de familie, medici specialiști și medici rezidenți, asistenți medicali, stomatologi dar și îngrijitori și fizioterapeuți. La mare căutare sunt candidații cu un nivel bun de limba engleză, germană și franceză. Cu toate acestea, mulți dintre recrutori sprijină candidații cu o serie de cursuri de limbi străine și oferă sprijin în preluarea unui cabinet sau relocarea familiei.

Pregătiți-vă de târg și aflați care este întreg procesul de recrutare și care sunt documentele de angajare necesare pentru fiecare țară în parte. Evenimentul este deschis tuturor candidaților din domeniul medical, indiferent de specialitate și experiență, iar aceștia sunt sfătuiți să vină pregătiți cu un CV și o listă de întrebări pentru recrutori. Intrarea este liberă.

Pentru a evita aglomerația de la intrare, înregistrați-vă în prealabil pe: >> http://www.careersinwhite.com/Job-Fairs/ROMANIA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*