Carmen Iohannis, „Moş Crăciun“ pentru copiii cu probleme

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, împreună cu elevii clasei de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr“ unde este dirigintă, a oferit cadouri copiilor internaţi la Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda“ din Sibiu, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook, relatează Agerpres. „Cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi acestor copii este dragostea noastră! Spitalul de Psihiatrie «Dr. Gheorghe Preda» Sibiu, secţiile de recuperare neuropsihomotorie, neurologie şi psihiatrie pediatrică“, a scris Carmen Iohannis, pe pagina sa de socializare.

Directoarea Spitalului de Psihiatrie, Denisa Nicoară, a confirmat că soţia preşedintelui face acest gest de Crăciun pentru al doilea an consecutiv. „Da, doamna Carmen Iohannis a venit astăzi, cu elevii ei, din clasa ei de la Liceul «Gheorghe Lazăr». Le-au adus la toţi copiii internaţi astăzi la recuperare, peste 30 de copii, pungi. A fost un gest foarte frumos. Este al doilea an când vine. Şi anul trecut a făcut acest gest, foarte discret, ne-am trezit cu ei pe secţie. Este un gest din inimă. Le-au cântat colinde la copii şi în salon“, a spus Nicoară.

Ieri, prima doamnă a vizitat și Complexul de Servicii Comunitare „Prichindelul“ Sibiu.

Carmen Iohannis s-a mai implicat în 2016 şi în ajutorarea nou-născuţilor prematuri din Maternitatea Sibiu, participând la un maraton caritabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*