Casa Baschetului sibian va fi deschisă la derby-ul Ardealului

„Ne dorim ca experiența fanilor noștri să fie una completă alături de BC CSU Sibiu. Tocmai de aceea, ne-am gândit să îi chemăm la sală mai devreme, înaintea fiecărui joc de pe teren propriu, pregătindu-le surprize din partea noastră și a partenerilor noștri. Fan Zone-ul «Sibiu – Casa Baschetului» reprezintă un prim proiect în acest sens, având suportul prietenilor noștri de la Casa Pariurilor și va fi deschis la meciul cu U BT“, susține conducerea BC CSU Sibiu.

Astăzi, 16 noiembrie, suporterii sibieni sunt așteptați la Sala Transilvania, de la ora 17.00, pe holul de la intrarea principală, având posibilitatea ca până la primul fluier să beneficieze de: ședință gratuită de pictură pe față în galben și albastru, baloane clappers și pancarte cu „Sibiu – Casa Baschetului”, pe spatele cărora fanii pot scrie mesaje de încurajare pentru echipă, cu markerele pe care le vom pune la dispoziție. Suporterii vor fi rugați să posteze pe Facebook sau Instagram o fotografie cu pancarta, adăugând în descriere hashtag-ul #sibiucasabaschetului, iar cele mai originale cinci mesaje vor fi premiate de BC CSU Sibiu și Casa Pariurilor cu noul model de eșarfă: „Hai CSU!”. În plus, fanii vor primi programe de meci realizate de Asociația Al 6-lea Jucător.

Concursuri pentru fani

Totodată, vor mai fi două concursuri pentru fani: selfie cu zeppelinul „Sibiu – Casa Baschetului” care va zbura în Sala Transilvania înainte de meci și în pauze (cei prezenți în sală pot posta poza publică folosind hashtag-ul #sibiucasabaschetului și se vor alege cinci câștigători, care vor primi câte o eșarfă), și „Shoot & Win by Casa Pariurilor” – un concurs de aruncări libere, legat la ochi, pentru cinci suporteri norocoși, cu vârsta de peste 18 ani. Ei vor participa la această întrecere în pauza mare a meciului, iar premiul pentru cel care va marca primul va fi un tricou ANDU, semnat de jucătorul preferat. Toți vor primi, de asemenea, câte o eșarfă.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*