„Casa noastră” la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul ”Casa noastră”, câștigătorul marelui premiu al juriului pentru film internaţional (dramă) la Sundace Film Festival 2022 și câștigător al Premiului Publicului și al Trofeului Transilvania la TIFF 2022. Proiecția va avea loc miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20.00, la Centrul Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu.

Sinopsis:

În ținuturile muntoase ale Boliviei, un cuplu vârstnic de aborigeni Quechua duce o viață liniștită. Când o secetă neobișnuit de lungă se instalează, Virginio și Sisa, soția lui, au în față o dilemă: să reziste sau să se predea timpului și condițiilor de mediu extreme?

Rating: AP-12. Acordul părinților pentru copii sub 12 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-este-filmul-de-miercuri-utama) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Cărturești, Librăria Humanitas, Centrul Cultural German, Biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Biblioteca Județeană Astra Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Consomme Bistro, Restaurant Pasaj, Nod Pub, Erasmus Librărie-Cafenea

Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Goodtime magazine

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*