Se caută sibieni pentru „Casa Iubirii”

Vineri 25 și sâmbătă 26 noiembrie, la Hotelul Continental Forum va avea loc un casting pentru emisiunea „Casa Iubirii”, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Emisiunea, o călătorie impresionantă, pentru găsirea sufletului pereche, va putea fi urmarită în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00 şi de la 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00.

14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în viitorul sezon al emisiunii ”Casa Iubirii” pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt. La capătul acestei experienţe cu totul speciale vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în fposesia premiului de 10.000 de Euro. În fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în Galele ce se vor desfăsura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoasterea publicului, cât şi de un premiu de 5 000 de lei.

Casting-ul de la Sibiu se va desfășura la Hotel Continental Forum vineri și sâmbătă între orele 10 și 20.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*