Caz CUTREMURĂTOR. Fetiţă de 2 luni, înţepată cu o foarfecă în cap

Un caz tulburător s-a petrecut în comuna Tulnici din Vrancea. Un bebeluș de doar o lună a ajuns la spital cu o foarfecă înfiptă în cap. Mama a încercat timp de 4 ore să îl trateze cu apă oxigenată, înainte de a suna la ambulanță. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire. Cea care a rănit-o pe micuță ar fi chiar sora ei cu un an mai mare.

Totul s-ar fi întâmplat luni seara. Mama fetiței le-a declarat polițiștilor că se afla în cameră cu mai mulți dintre cei șapte copii, între care și cele două fiice, una în vârstă de două luni și cealaltă de un an și câteva luni. Într-o fracțiune de secundă, s-ar fi întâmplat nenorocirea, fetița de două luni ajungând cu foarfeca înfiptă în cap.

Am uitat forfeca pe pat. A venit fata cea mititică, de un an şi trei luni, a luat foarfeca şi i-a dat fetiţei în cap”, a declarat mama micuțelor pentru Observator News.

Sursa citată menționează că mama n-ar fi bănuit că rănile sunt extrem de grave. Timp de patru ore a alăptat-o pe cea mică şi ar fi încercat s-o liniştească. „Am șters-o eu un pic cu apă oxigenată”, a mai spus femeia.

Atunci când și-au dat seama că starea micuței se înrăutățește, părinții au sunat la 112.

Copilul a ajuns cu un traumatism cranio cerebral acut deschis. Starea lui era foarte gravă, în comă. A intrat în stop cardio-respirator de două ori”, a declarat Alina Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului din Focșani pentru sursa citată.

În cursul dimineţii cadrele medicale au reuşit s-o stabilizeze pe fetiţă şi să o transfere cu elicopterul la Bucureşti. Aici, însă, a murit.

Sursă foto: pixabay.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*