Caz șocant. O tânără a născut într-o benzinărie și a aruncat copilul la gunoi

Gest de neexplicat al unei tinere care se întorcea acasă din concediul petrecut în Germania. Femeia a născut într-o benzinărie din Satu Mare, apoi și-a lepădat pruncul în coșul de gunoi.

S-a suit în autocar ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Plânsetele bebeluşului, care este în afara oricărui pericol acum, i-au alertat pe angajaţi.

Tânăra a intrat în țară joi seară, cu autocarul, prin vama Petea. A simţit că o încearcă chinurile facerii, iar imediat ce vehiculul cu care mergea spre casă, în Botoșani, a oprit, a dat fuga la toaletă. A născut acolo şi a lăsat bebeluşul, o fetiță, în coşul de gunoi.

Apoi s-a grăbit să plece, însă pe drum a început să se simtă tot mai rău din cauza unei hemoragii puternice. Speriat, şoferul a sunat la 112. Între timp, un angajat al benzinăriei, care a auzit scâncetele fetiței, alertase la rândul lui autoritățile.

Copila are aproape trei kilograme, spun medicii de la spitalul din Satu Mare care au consultat-o și este sănătoasă.

Pe partea de anchetă, polițiștii au făcut imediat legătura între bebelușul abandonat și tânăra cu probleme, care a ajuns la rândul ei la spital. În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar mama va fi audiată. Sunt multe întrebări la care anchetatorii nu au încă răspunsurile.

Sursă: Știrile PRO TV

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*