Ce înseamnă succesul garantat?

Cătălin Ștefănescu este invitatul conferinței speciale FITS și TNRS din luna martie.

Vineri, 22 martie, de la ora 18.00, va avea loc la Librăria Habitus din Sibiu prima conferință specială FITS și TNRS a primăverii. Constantin Chiriac îl va avea ca invitat în această lună pe jurnalistul Cătălin Ștefănescu, realizatorul emisiunii „Garantat 100%”, produsă și difuzată de Televiziunea Română deja de 20 de ani.

Împreună, cei doi vor încerca să aducă răspunsul la o întrebare pe care poate foarte mulți dintre noi o avem: „Ce înseamnă succesul garantat?”. Evenimentul va fi, ca de fiecare dată, cu acces gratuit, în limita locurilor disponibile în sală, va avea o durată de aproximativ o oră și va fi urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Ștefănescu este pasionat de teatru și muzică, iar scena naționalului sibian este locul unde pasiunile sale s-au cristalizat în 2016, când Teatrul „Radu Stanca” a prezentat premiera comediei „Moroi”, în regia lui Alexandru Dabija, spectacol ce are la bază texte scrise de Cătălin Ștefănescu și Ada Milea. Spectacolul va fi prezentat la TNRS – Sala Mare, joi, 21 martie, și vineri, 22 martie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*