Ce mesaje au de Paște Cătălin Stanciu și Bogdan Trif

Cătălin Stanciu, președintele Organizației Municipale PSD Sibiu: Învierea Domnului reprezintă, pentru noi toţi, o sărbătoare a bucuriei şi a speranţei. Un prilej de reîntâlnire cu familia și cu oamenii dragi sufletului nostru.

„De aceea, cu ocazia Sărbătorilor de Paşti, eu și colegii mei din cadrul Organizației Municipale PSD Sibiu vă dorim tuturor zile fericite şi tihnite alături de familie și prieteni, linişte şi pace în suflet, alături de creştinească urare <Hristos a înviat!>”, transmite Cătălin Stanciu.

Deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu: „Sfintele Paşti sunt sărbătoarea luminii, a păcii și a bucuriei pentru toți creștinii.

Lumina Învierii Domnului să vă coboare în suflet, să vă mângâie și să vă readucă speranța în inimi! Recunoștința, smerenia și milostenia sunt sentimente pe care le trăim cu cea mai mare intensitate, de Sfintele Paști. Să nu-i uităm, în pragul celei mai mari sărbători creștine, pe cei singuri, pe cei aflați în nevoie și pe cei nemângâiați!

Vă doresc, dragi sibieni, să petreceți Sfintele Paști cu sănătate, fericire și belșug, alături de familie și toți cei dragi! Hristos a Înviat!”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*