Ce opțiuni ai pentru a juca mai eficient la pariuri sportive? (P)

Chiar și cei mai abili jucători știu că menținerea pe o poziție de profit constant nu este întotdeauna ușoară. Orice jucător la pariuri sportive are perioade mai bune și perioade mai rele și, cu timpul învață, cum să-și controleze și ajusteze acțiunile, în funcție de cât mai mulți dintre factorii implicați în joc.

Spre deosebire de alte jocuri de noroc, unde șansa poate ține de un algoritm aleatoriu sau de nimerirea unei situații norocoase, pariurile sportive implică și o strategie. Iar din această strategie nu trebuie să lipsească cunoștințe despre sportul ales, informații despre sportivii implicați în pariurile plasate, câteva detalii despre istoric și statistici legate de întâlniri si rezultate, forma sportivilor etc. La creșterea șanselor de a face pronosticuri corecte contribuie și opțiunile și avantajele oferite de casele de pariuri sau de platformele de pariuri online.

 

Care sunt opțiunile online pentru a juca mai eficient la pariuri sportive?

 

În cazul în care vrei să te bazezi nu doar pe jocul tău, ci și pe ceea ce oferă cele mai bune platforme de pariuri, ai la dispoziție:

 

  • Sfaturi și tipsuri de la platformă și de la jucători experimentați

Pe cele mai importante platforme, fiecare zi vine cu analize, informații și ponturi pentru cele mai bine cotate meciuri sau partidele pentru care să pariezi. În cazul în care ești uneori în pană de inspirație, merită să arunci un ochi și pe detalii de acest tip.

 

  • Bonusul de bun venit sau de joc

Fie că ești jucător nou sau ești deja fidel unei anumite platforme, bonusurile, promoțiile și premiile de bun venit sau de fidelitate sunt suficient de consistente pentru a face jocul mai interesant și mai profitabil.

 

  • Opțiunea de cash out

Cele mai bune platforme oferă utilizatorilor opțiunea de a încasa un profit înainte de terminarea meciului sau de a opri un pariu atunci când observi că lucrurile nu decurg în direcția anticipată. Mai multe informații despre opțiune poți găsi pe Betfair pariuri cash out.

 

  • Un payout mai mare

Cu siguranță, atunci când ai de încasat un pariu, la care ai câștigat, ești interesat cât din suma câștigată se va întoarce la tine. Cu cât payout-ul este mai mare, cu atât vei ieși mai în câștig. Nivelul acestuia se poate simți în buget chiar și la câștiguri mai mici, dar mai multe.

 

  • Opțiunea de betting exchange

În cazul în care jocul tău a intrat deja într-o altă etapă și nu te mai mulțumesc cotele stabilite de operatorii platformelor, ai la dispoziție și această opțiune de joc. Pariurile pot fi plasate chiar de tine și nu ești limitat doar la întreceri sportive, ci, practic, la orice domeniu îți trece prin cap.

 

Date fiind aceste informații, pariurile online pot fi mai profitabile pentru cei care aleg această variantă. Și chiar dacă sumele câștigate nu sunt obligatoriu mai mari, te poți bucura mult mai mult de joc, cu mai puțini bani.

 

Nu pierde însă niciodată din vedere că, pentru siguranță trebuie să alegi doar platforme licențiate și să ai vârsta regulamentară, de minim 18 ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*