Ce propun studenţii ULBS pentru îmbunătăţirea transportului public

Ca urmare a sodajului făcut de Tursib în rândul studenţilor cu privire la transportul local din Sibiu, compania a remarcat un interes ridicat al tinerilor în această privinţă şi a primit din partea lor multe idei şi sugestii de îmbunătăţire a activităţii.

Chestionarul a fost doar un punct dintr-o colaborare mai amplă între companie şi studenţii ULBS.  Ca atare, în această lună, odată cu începerea cursurilor din noul semestru, Tursib a demarat o nouă campanie, pe care o desfăşoară cu ajutorul secţiei de Ingineria Transporturilor si a Traficului, din cadrul Facultăţii de Inginerie a ULBS.

Tursib: Aşadar, am propus cadrelor didactice şi studenţilor un concurs de proiecte.  Pe parcursul întregului semestru al doilea, studenţii de la Ingineria Transporturilor şi a Traficului vor putea să facă o analiza aprofundată a activităţii de transport din Sibiu, iar la final, să vină cu propuneri şi proiecte concrete de îmbunătăţire a acesteia. Fiecare proiect înscris în concursul nostru va trebui să respecte câteva condiţii clare, printre care amintim: să se adreseze unui număr însemnat de utilizatori ai transportului public, să rezolve anumite deficienţe actuale identificate, să aducă o idee nouă, inovativă în domeniul transportului public din Sibiu, să fie un proiect realizabil, să poată fi integrat în actualul mod de operare al transportului public de către Tursib.

La finalul campaniei, propunerile colectate de la studenţi vor fi analizate de către o comisie, în funcţie de câteva criterii prestabilite. Primele două cele mai bune dintre ele, vor fi premiate cu 3500 respectiv 2000 de lei şi vor fi propuse Primăriei Sibiu spre a fi implementate.

Le mulţumim pe această cale tuturor profesorilor din cadrul Facultăţii de Inginerie pentru colaborarea constantă pe care o avem de cîţiva ani încoace şi pentru deschiderea cu care tratează orice propunere pe care le-o adresăm şi de asemenea mulţumim tuturor studenţilor care de-a lungul anilor au ales să se implice şi prin ideile lor să aducă un suflu nou activităţii noastre. Fiecare dintre ei a contribuit activ la  creşterea calităţii serviciilor de transport public din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*