Ce temperaturi ne așteaptă în următoarele 2 săptămâni?

Vremea va continua să se menţină caldă în decursul următoarelor două săptămâni în întreaga țară, dar ploile sub formă de averse vor fi și ele semnalate. Vezi care vor fi temperaturile în Transilvania.

Vremea va continua să se menţină caldă în decursul următoarelor două săptămâni (2 – 15 mai), în întreaga ţară, iar precipitaţiile sub formă de aversă se vor semnala aproape în fiecare zi, în anumite perioade de timp, relevă prognoza de specialitate, publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), scrie Monitorul de Cluj.

În Transilvania, media maximelor termice va fi în creştere până în jurul datei de 6 mai, când va atinge 20 de grade, apoi va începe să scadă, astfel că, pe 11 mai, aceasta va ajunge să se situeze în jurul a 16 grade. În intervalul următor se va încălzi, iar în ultimele zile, media maximelor va avea variaţii între 20 şi 23 de grade.

Media minimelor termice va fi de 3 – 4 grade în prima dimineaţă, se va situa în jurul a 7 grade în intervalul 7 – 10 mai, în 11 mai va fi cu 2 – 3 grade mai scăzută, iar în zilele rămase va fi în creştere, pentru ca la finalul perioadei de prognoză să revină la 6 – 8 grade Celsius. Până pe data de 3 mai, doar izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată, apoi se vor semnala averse aproape zilnic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*