Cea mai renumită pereche de acrobați pe gheață vin​e​ la Cluj

Alexander Liubchenko (din Ucraina) și Jean-Denis Sanchis (din Franța) vin pentru prima dată la Cluj. Tinerii dețin un titlu în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă săritură pe spate, de 6,09 m.
_evgeni_plushenko_of_russia_gold_medal_in_sochi_2014_068384_Show-ul pe gheaţă Kings on Ice anunță noi surprize pentru ediția din acest an: renumita pereche de acrobați, Alexander Liubchenko (din Ucraina) și Jean-Denis Sanchis (din Franța), va fi prezentă pe data de 9 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Pentru prima dată la Cluj-Napoca, tinerii vor prezenta o suită de elemente spectaculoase, cu un grad ridicat de dificultate, ce nu sunt permise în competițiile sportive. Săritura pe spate, una dintre elementele show-ului, este cea pentru care tinerii dețin un titlu în Cartea Recordurilor. Aceștia au reușit cea mai lungă săritură pe spate de 6,09 m.

Campioni

De asemenea, printre protagoniștii spectacolului și-a mai anunțat prezența și francezul Florent Amodio, campion European în anul 2011 și multiplu campion al Franței în anii 2010, 2013 și 2014, dar şi Annette Dytrt și Yannick Bonheur.
Alături de multiplul campion mondial Evgeni Plushenko, la show va participa şi Brian Joubert.
Toți artiștii vor patina pe muzica lui Edvin Marton, laureatul premiului “Emmy”, care sub corzile celebrului său Stradivarius, va oferi publicului și interpretări live ale melodiilor de pe noul său album “Rock Symphony”.
O altă noutate pe care o aduce show-ul din această iarnă este participarea orchestrei Vienna Strauss, cu o componentă de 30 muzicieni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*