Ceaiul care ameliorează durerile de cap. Tratează insomniile și luptă împotriva infecțiilor bacteriene de la nivelul pielii

Ceaiul care ameliorează durerile de cap. Planta din care este făcut acest cea a fost folosită în trecut în tratamentele naturale împotriva ciumei. Tratează insomniile și luptă împotriva infecțiilor bacteriene de la nivelul pielii.

Ceaiul care ameliorează durerile de cap este ceaiul de lavandă. Acest ceai este recomandat de medici datorită numeroaselor proprietăți care ne ajută corpul să treacă mai ușor peste sezonul rece.

Potrivit csid.ro, în medicina budistă şi tibetană se foloseşte pentru tratarea psihozelor şi a nebuniei, iar în Europa şi America se întrebuinţează pentru combaterea anxietăţii şi a insomniei.

Levănțica este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale și face parte din lista celor mai folosite condimente, mirodenii și ierburi aromatice din România.

Ceaiul care ameliorează durerile de cap. Tratează insomniile

Ceaiul de lavandă, ceaiul care combate durerile de cap. Acest ceai are mai multe proprietăți, printre care le amintim pe cele sedative, antiseptice, antispastice, relaxante, analgezice și diuretice.

Datorită proprietății sale sedative, specialiştii recomandă consumul de ceai de lavandă la apariţia primelor simptome ale durerilor de cap.

În cazul în care durerile de cap sunt frecvente este indicată o linguriţă de pulbere de levănţică pe care persoana trebuie să o ţină sub limbă cinci minute, apoi să o înghită cu ceai călduţ. Tot datorită rolului să sedativ și calmant, ceaiul de lavandă reduce tensiuniile nervoase și relaxează organismul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*