Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Este un înlocuitor pentru cafea

Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Acest ceai este cunoscut de specialiști datorită beneficiilor sale pentru organism. Este totodată un înlocuitor pentru cafea.

Este vorba despre ceaiul de păpădie, relatează Monitorul de Cluj.

Ceaiul de păpădie este un remediu natural adjuvant eficient pentru diverse afecțiuni. În plus, poate fi un aliat de nădejde în cura de slăbire.

Poți face ceai de păpădie cu flori culese de pe câmp, dar ai grijă ca acestea să fie cât mai tinere și să nu fie stropite cu diverse substanțe chimice. Desigur, spală-le foarte bine înainte. Toarnă apă fierbinte peste flori sau frunze și lasă la infuzat 15-20 de minute, scrie csid.ro.

Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Este un înlocuitor pentru cafea

Ceaiul de păpădie ne poate ajuta să reducem colesterolul „rău”, datorită proprietăților sale. Acest lucru se întâmplă prin inhibarea enzimelor care sunt responsabile cu digestia grăsimilor.

Totodată, ceaiul care reduce colesterolul este și un adjuvant pentru persoanele care doresc să scape de kilogramele în plus, rapid și sănătos. Pe lângă faptul că acest ceai ne ajută să ne detoxificăm, conține și întreaga gamă de vitamine B. Complexul de vitamine B fiind deficitar în cazul persoanelor care țin dietă, potrivit laboratorulnaturii.ro.

Ceaiul de păpădie, ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Acest ceai poate fi un înlocuitor sănătos pentru cafea. Conform ultimelor studii, substanțele din coada păpădiei au un efect energizant asupra corpului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*