Ceata Junilor, pe scena ediției jubiliare a festivalului „Cerbul de Aur”

În această seară, membrii Ansamblului Folcloric „Ceata Junilor” evoluează în Gala Centenară, ce încheie celebrul Festival Internațional „Cerbul de Aur” de la Brașov.

Spectacolul este transmis în direct și în exclusivitate de Televiziunea Română.

Ansamblul Folcloric „Ceata Junilor”, pepinieră a Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”, revine pe scena Festivalului Internațional „Cerbul de Aur” de la Brașov. Astfel, duminică, 2 august, dansatorii sibieni, coordonați de Alesea și Ovidiu Sas, sub atenta îndrumare a managerului și coregrafului Silvia Macrea, vor evolua în cadrul Galei Centenare, un spectacol folcloric ce marchează Centenarul României prin împletirea muzicii populare cu cea modernă.

„Invitația primită din partea Televiziunii Române ne onorează și, cu mare bucurie, vom fi prezenți în cadrul Galei Centenare. Vom urca pe scenă alături de nume mari ale cântecului popular românesc într-o călătorie muzical-coregrafică prin zece zone folclorice ale țării. Ansamblul «Ceata Junilor» este pentru a doua oară invitat în cadrul acestui festival, prima participare având loc în anul 2005”, declară Silvia Macrea, director artistic al Ansamblului Folcloric „Ceata Junilor”.

Gala Centenară are loc duminică, 2 septembrie, începând cu ora 20.30, și va fi transmisă în direct de TVR1.

Ediția din 2018 a Festivalului „Cerbul de Aur” se desfășoară în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov, și este una specială, manifestarea sărbătorind cinci decenii de la prima ediție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*