Cei mai buni voleibaliști liceeni se înfruntă azi la Colegiul „Octavian Goga”

Săptămână plină la Sibiu în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Astăzi, în sala de sport a Colegiului Național „Octavian Goga” se desfășoară faza județeană a competiției de volei băieți (licee).

La competiția de astăzi participă nu mai puțin de 9 echipe de la liceele din județul Sibiu. Meciurile din cadrul competiției sunt arbitrate de către elevi ai Colegiului Național „Octavian Goga”, și ei practicanți ai voleiului.

Foto: Mesagerul de Sibiu

„Mulțumesc profesorilor care au pregătit echipele, care sunt de certă valoare. Sper ca într-un viitor cât mai apropiat Sibiul să aibă și o echipă masculină de volei” a declarat pentru Mesagerul de Sibiu prof. Mircea Galață, inspector în cadrul IȘJ Sibiu.

Mircea Galaţă Foto: Mesagerul de Sibiu

Competițiile nu se opresc însă aici, ele continuă joi cu olimpiada județeană la fotbal, clasele V-VI, care se va desfășura la Colegiul Național Samuel von Brukenthal.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Tot în această săptămână, sâmbătă, va avea loc competiția de handbal fete și băieți, gimnaziu care se va desfășura la școala Gimnazială nr. 18 din Sibiu și, tot sâmbătă, la Mediaș va avea loc finala județeană la șah.

Mircea Galață spune că aceste competiții școlare se bucură de o mare apreciere în cadrul elevilor care participă în număr foarte mare la ele.

„Mă bucură foarte mult faptul că profesorii de sport, colegii mei, participă activ la desfășurarea acestor competiții, mă bucur deosebit de mult că avem o legătură foarte strânsă cu cabinetele medicale școlare, asistența medicală fiind asigurată ăn parte de acestea, dar fiind asigurată și cu sprijinul Asociației Sportive AGER Sibiu” a mai spus Mircea Galață.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*