Cel mai recent bilanț al epidemiei, la Sibiu: Persoanele în izolare se apropie de 2.000

În județul Sibiu, de la începutul epidemiei au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 505 persoane, dintre care 472 adulți și 33 copii. Până azi au fost declarate vindecate și externate 399 de persoane, iar 42 persoane au murit.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 1.859 persoane izolate și 28 persoane în carantină.

La numerele autorităților au sunat, în ultimele 24 de ore, 115 sibieni, pentru a cere diferite informații.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au răspuns, în ultimele 24 de ore, la 26 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu la 82 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Ieri, polițiștii sibieni împreună cu efective ale poliției locale și ale jandarmeriei au avut 44 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Au fost verificate 1.276 de persoane și o societate comercială / PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Au fost identificate trei persoane care nu au respectat măsura izolării. Cu această ocazie s-au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 de lei, persoanele în cauză fiind conduse într-un centru de carantină din județul Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*