Centrul Aria invită Sibiul la distracție, bălăceală și socializare

Pentru că vara a început, pentru prima dată în Sibiu, Aria organizează o serie de Pool Party-uri, unde toți tinerii și nu numai sunt așteptați să-și arate talentele în ale socializării și distracției.

Primul party, intitulat Tinder Night, are loc Joi, 30 iunie, începând cu ora 19:00, în zona Aria Aqua și Terasă.
Va fi distracție la maxim, socializare, poze cu emoji-urile preferate, rame foto tematice și un #TagWALL unde îți poți lăsa ca autograf profilul tau social preferat.

Bineînțeles, muzica bună nu o să lipsească datorită DJ-ilor care vor încălzi atmosfera, iar de băuturi nici nu se pune problema, barul de pe terasă fiind activ pe tot parcursul petrecerii.

În plus, participanții se bucură de concursuri live surpriză și un giveaway cu premii în valoare de peste 1200 lei, la care se pot înscrie accesând link-ul din descrierea paginii de Instagram “centrul_aria” sau cu un search rapid al evenimentului pe Facebook  cu textul “Tinder Night”, unde vor găsi mai multe detalii legate de concursuri, dresscode și biletele de intrare.

Cel de-al doilea party va fi Noaptea Toboganelor, și va începe vineri, 1 Iulie la ora 19:00, în zona Aqua, dar cu un strop de aventură datorită toboganelor care vor funcționa până târziu.

La Noaptea Toboganelor te așteaptă piscinele de relaxare, un Aqua Bar plin cu bunătăți și 4 tobogane super distractive. Pe scurt, o seară de neuitat petrecută alături de prieteni sau colegi după o săptămână obositoare.

Mai mult de atât, abonații Aria Aqua au intrare gratuită, iar , abonații 7Card, ESX și clienții ocazionali au tarif normal, având posibilitatea de a alege dintre Intrare Aqua de 3 ore cu 45 lei sau Intrare Aqua pe toată ziua cu 50 lei.

Le recomandăm tuturor iubitorilor de distracție să ne urmărească pe paginile de Facebook și Instagram pentru a nu pierde următoarele petreceri de la Centrul Aria și îi așteptăm cu drag la Tinder Night și la Noaptea Toboganelor la adresa Șoseaua Alba Iulia, nr. 100, Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*