CFR Cluj împrumută un jucător la Mediaș

Vacanța de iarnă s-a cam terminat și deja au început să se concretizeze transferuri și împrumuturi de jucători.

Edi Iordănescu, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, începe să îşi facă echipa cu care vrea să ajungă în play-off după meciurile rămase de jucat din sezonul regulat al Ligii I. Medieşenii au obţinut împrumutul lui Sebastian Mailat de la CFR Cluj. Mijlocaşul ofensiv a jucat doar în zece meciuri de campionat pentru trupa din Gruia în acest sezon, dintre care doar în trei dintre ele a fost titular. Mailat se va alătura lotului din Mediaș pe data de 12 ianuarie.

Iordănescu (40 de ani) este de ieri noul manager general al celor de la Gaz Metan Mediaș, semnând un contract pe un an și jumătate care are drept obiectiv calificarea echipei în play-off-ul Ligii 1, dar și formarea unui grup competitiv pentru sezonul viitor, 2019-2020. Pentru perioada pe care o va petrece la Mediaș, Iordănescu jr va fi recompensat lunar cu suma de 9.000 de euro.

Sebastian Mailat a fost transferat în sezonul trecut de către gruparea din Gruia și a evoluat în 29 de meciuri. În acest sezon, mijlocașul are 16 apariții, majoritatea de pe banca de rezerve, și a reușit să înscrie un singur gol. Mailat evoluează și pentru echipa națională a României, acesta fiind inclus în lot pentru partida de tineret cu Bosnia-Herțegovina. Fotbalistul este cotat la 650.000 de euro de site-urile de specialitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*