Chef spart de Poliție într-un bar din Boița. Amenzile sunt uriașe

Polițiștii au „spart” o petrecere într-un bar din Boița și au dat amenzi uriașe.

În urmă cu două nopți, polițiștii din Boița și Turnu Roșu au constatat într-un bar din Boița că nu erau respectate prevederile legale cu privire la suspendarea temporară a activității, fiind organizată o petrecere privată.

În momentul intervenției polițiștilor în bar erau 10 de persoane, care au manifestat o atitudine ostilă la adresa acestora motiv pentru care au fost solicitați în sprijin polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale.

Activitatea barului a fost întreruptă de polițiști, iar toate persoanele prezente legitimate.

Administratorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti- COVID-19.

De asemenea, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 și alte 20 de sancțiuni în valoare de 8.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor prevăzută de Legea nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv: participarea la activități în spațiul privat pentru care au fost instituite interdicții/restricții și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv purtarea măștii de protecție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*