Chirion Stănuleț, un PLUS pentru Agnita (P.E.)

PLUS propune nu unul, ci doi primari pentru Agnita!

Radu Curcean, candidatul PLUS la Primăria orașului Agnita, face echipă cu un alt fost primar cu multă experiență, Chirion Stănuleț, alături de care își dorește să pună în aplicare proiectele sale.

Chirion Stănuleț a fost primar al comunei Chirpăr în două legislaturi consecutive și este recunoscut pentru performanța sa în administrație, după ce a reușit să transforme în bine satele Chirpăr, Săsăuș, Vărd și Veseud, cu ajutorul fondurilor nerambursabile. „Satele comunei Chirpăr arată cum ne-am dori să arate Agnita”, mărturisește Radu Curcean, în timp ce viitorul viceprimar Chirion Stănuleț, care a câștigat prima finanțare la Chirpăr după doar 3 luni din primul mandat, este încrezător că va reuși să pună umărul și la dezvoltarea capitalei Văii Hârtibaciului. „La Agnita e simplu, fiindcă sunt cam aceleași probleme și știu ce am de făcut. Fondurile europene aduc bunăstarea, treptat, în buzunarul cetățeanului, prin creșterea nivelului de trai. Eu mă pricep la atragerea fondurilor europene, ca dovadă că am activat atâtea proiecte la Chirpăr, și asta doresc să fac și la Agnita”, afirmă Chirion Stănuleț.

„Sunt un om dinamic și duc lucrurile pană la capăt. Am absolvit Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Iubesc oamenii. Am ajutat cu drag ori de câte ori am putut pe oricine și oricând. Cu aceleași gânduri am lucrat în folosul comunității din Chirpăr, opt ani, ca primar. Am reușit să fac lucruri speciale și frumoase dintre care o sa enumăr câteva: cu fonduri europene am realizat un after-school pentru tineri, o Casă a Seniorilor, am amenajat la Chirpăr cel mai frumos și dotat cămin cultural din zonă, am construit rețelele de apă-canal în Vărd, Veseud, Săsăuș si Chirpăr. Am realizat un teren de sport în Chirpăr, primul de pe Valea Hârtibaciului, sprijinind echipa de fotbal a comunei, am amenajat dispensarul medical și o lăptărie la standarde pentru crescătorii de animale. Pentru Vărd și Veseud, am reușit să așternem asfalt pe 100% din suprafețe, am realizat trotuare, rigole și podețe. În Săsăuș, am reabilitat căminul cultural cu fonduri europene, m-am implicat în păstrarea tradițiilor și am instruit personal echipa de dansuri populare din comună, foarte apreciată pentru modul autentic de prezentare.
Când Radu a fost primar în Agnita, am realizat în comun multe proiecte frumoase: ECO Valea Hârtibaciului, Asociația Valea Hârtibaciului, Consorțiul pentru Mocăniță, aducțiunea de apă, festivaluri și tabere pentru elevi, zonale și multe alte proiecte frumoase. Pentru că și eu cred că inima Văii Hârtibaciului este Agnita, mă voi implica alături de Radu. Împreună vom pune priceperea, experiența și determinarea în slujba binelui comun” a promis Chirion Stănuleț.


Realizat de Mesagerul de Sibiu SRL, comandat de PARTIDUL LIBERTATE, UNITATE ȘI SOLIDARITATE (parte a alianței electorale „Alianța USR PLUS”), cod mandatar 21200391

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*