Ciclism: Campionatele Naționale de Șosea 2018 au loc în centrul țării, la Sadu și Agnita

Ultimul weekend al lunii iunie aduce în județul Sibiu cea mai importantă întrecere din calendarul național al sezonului de șosea, organizată de Federația Română de Ciclism.

Campionatele Naționale de Șosea își vor consuma acțiunea și suspansul în județul Sibiu, de-a lungul a trei zile încărcate de pedalat. „Comuna Sadu va fi gazda unei probe din cadrul Campionatului Național de Șosea, ediția 2018, organizat de Federația Națională de Ciclism. Momentul va fi marcat de multe surprize. Va așteptăm la Sadu pe 22 iunie”, a anunțat Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Pe harta competiției se află și orașul Agnita. „Pitorescul peisaj al comunei Sadu, străveche așezare românească de la poalele Munților Cibin și actualmente una dintre cele mai ofertante în materie de turism și agroturism, va fi scena pe care se va consuma «proba adevărului». Începând cu ora 9.00, vineri, 22 iunie, sportivii vor porni în contratimpul individual. Următoarele două zile vor avea ca punct central orașul Agnita, localitate care întreține un aer de specificitate transilvan, remarcându-se prin clădirile în stil gotic – specific Renașterii – și cel bizantin. Cursele de fond vor pleca și vor sosi în centrul orașului, pe parcursul celor două zile, după cum este detaliat în ghidul tehnic”, se arată într-un comunicat al federației de specialitate.

Campionatele Naționale de Șosea, aflate în acest an la cea de-a 69-a ediție, reprezintă o competiție deschisă categoriilor de performanță, dar și amatorilor care dețin o licență validă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*