Cifrele zilei la Sibiu: 362 de vindecări din 491 de bolnavi

În județul Sibiu, de la începutul epidemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 491 de persoane (dintre care 461 adulți și 30 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 362 de persoane, iar 39 persoane au murit, din rândul celor confirmate pozitiv.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 1689 persoane izolate și 49 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 121 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au răspuns în ultimele 24 de ore la 37 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu la 112 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de alertă. Ieri, polițiștii sibieni împreună cu efective ale poliției locale și ale jandarmeriei au desfășurat 82 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, misiuni de verificare, prin măsuri specifice, a respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 1171 de persoane și 4 SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*