Cîmpean către constructori: Nu tratați cu superficialitate lucrările încredințate!

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, s-a întâlnit vineri, 1 martie, cu constructorii, proiectanții și diriginții de șantier care au contractat parte dintre obiectivele de investiții ale instituției.

Scopul ședinței l-a reprezentat îmbunătățirea comunicării cu partenerii contractuali pentru creșterea calității lucrărilor și reducerea timpilor de realizare a acestora, potrivit Ioanei Căpățînă, purtătorul de cuvânt al CJ Sibiu. Au fost analizate problemele cu care se confruntă pe timpul derulării contractelor, atât autoritatea contractantă, cât și executanții și au fost formulate propuneri de soluții.

„Dorim să ne întâlnim cu dvs.  în mod regulat pentru a putea să ne transmiteți problemele pe care le întâmpinați pe parcursul derulării contractelor cu Consiliul Județean Sibiu, astfel încât să intervenim la timp și să găsim soluții. Ne dorim raporturi contractuale corecte, în care poziția autorității publice nu este una dominantă, ci cea a unui partener care vă respectă, ajută, dar și care așteaptă de la dvs. să nu tratați cu superficialitate lucrările încredințate, să oferiți calitate și respectarea termenelor asumate. Am avut în ultima perioadă o preocupare constantă în a profesionaliza aparatul tehnic al Consiliului Județean Sibiu și avem acum o echipă de profesioniști cu care veți putea colabora constructiv”, a fost mesajul transmis de Cîmpean.

Alături de președinteu s-au aflat administratorul public al județului, Sebastian Dotcoș, șeful Serviciului Investiții și Patrimoniu, Daniela Stoica, consilierul pe domeniul tehnic din cadrul cabinetului președintelui, Ovidiu Breaz, șu inginerul Horia Brad.

De asemenea, la reuniune au participat toți angajații Serviciului Tehnic și Patrimoniu care au directă legătură cu derularea investițiilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*