Cîmpean o păstrează pe Coldea la spital cu orice preț

Concursul pentru desemnarea noului manager al Spitalului Județean Sibiu s-a desfășurat legal, în opinia președintelui Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, iar directorul Liliana Coldea va rămâne în funcție, în ciuda punctului de vedere.

Trei partide au cerut reluarea procedurii, invocând chiar un răspuns al Ministerului Sănătății pe acest subiect, însă președintele liberal al CJ rămâne neclintit: „ne aflăm în campanie electorală“.

„Vă spun direct și răspicat: acest concurs s-a desfășurat cu respectarea condițiilor legale. Regulamentul pe baza căruia a fost organizat concursul a fost aprobat în 2017 și, pe baza lui, Consiliul de Administrație al spitalului a organizat și concursul în urma căruia manager a fost ales dl. Cornel Benchea. Dar atunci nimeni nu a contestat regulamentul. Din punctul meu de vedere, există o dispoziție de numire în funcție și un contract de management încheiat în condiții legale. Managerul va rămâne în funcție atâta timp cât nu există o decizie judecătorească în care să fie stabilit altfel“, a afirmat Cîmpean, ieri, într-o conferință de presă.

Daniela Cîmpean a adăugat că le-a cerut consilierilor PSD să se adreseze „autorităților competente“ dacă au în continuare suspiciuni.

Citește și:

Bogdan Trif: PSD Sibiu a avut dreptate. Ministerul Sănătății a declarat nelegal concursul pentru ocuparea postului de manager al spitalului județean

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*