Cîmpean și-a chemat subordonații la curățenie

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au participat sâmbătă la acțiunea „Let’s Do It, Romania” la Bâlea Lac.

În mai puțin de trei ore s-au strâns peste 100 de saci de deșeuri care au fost transportați cu sprijinul Primăriei Cîrțișoara, potrivit unui comunicat al instituției. „E foarte trist că multe deșeuri ajung în pârâul care străbate această frumoasă rezervație naturală. Am participat la igienizarea versantului din spatele tarabelor. Am găsit aici doze de bere, ambalaje de plastic, dar și bucăți mari de tablă și cutii de vopsea. Am stat de vorbă cu turiștii, cu comercianții. Fiecare dă vina pe altcineva. De fapt, fiecare poate schimba câte ceva începând cu el însuși”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

La acțiunea de ecologizare au fost prezenți: președintele Daniela Cîmpean, vicepreședintele Christine Manta-Klemens, administratorul public Sebastian Dotcoș, directorul Direcției Proiecte, Oana Popa, angajați ai consiliului, dar și consilierii din cabinetul președintelui. Lor li s-au alăturat viceprimarul comunei Cîrțișoara, Ioan Adrian Solomon, angajații Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu, ai Asociației Județene de Turism Sibiu, membri și voluntari Salvamont, angajați ai Filarmonicii de Stat Sibiu, dar și alți cetățeni care au răspuns invitației lansate de Consiliul Județean de a păstra curată această carte de vizită a județului.

În continuare, reprezentanții CJ își propun să realizeze în colaborare cu toți factorii implicați în zonă un plan de îmbunătățiri atât în ce privește amenajarea spațiilor pentru depozitarea deșeurilor, cât și a zonelor destinate parcării de autoturisme, toaletele publice etc., se mai menționează în comunicat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*