Cinci blocuri din Țiglari au fost debranșate pentru neplata facturilor la apă și canalizare | ACTUALIZARE

SC Apă Canal SA Sibiu a sistat astăzi, 19 ianuarie, în jurul orelor 9,00, furnizarea apei pentru neplată la cinci blocuri din cartierul Țiglari.

Valoarea totală a debitelor este de 73.048,26 lei, la care se adaugă penalizări de întârziere de 1.549,60 lei, informează biroul de presă al operatorului de apă. „Asociația de proprietari Țiglari 2 a fost somată încă din luna noiembrie 2015 cu privire la plata restanțelor iar pe data 18 ianuarie ac, angajații Apă Canal SA Sibiu au lipit pe ușa tuturor scărilor de bloc înștiințări de debranșare pentru neplată începând cu 19 ianuarie 2016, ora 9,00”, a precizat Thomas Roth, purtătorul de cuvânt al societății.

Înștiințări de debranșare au mai fost emise pentru alte trei asociații din Sibiu, CT 9/11 Hipodrom III, Ștefan cel Mare bl. 8A și Golden Valley, doar prima achitând datoria pentru care a fost somată. Blocurile aferente celorlalte două asociații vor fi debranșate începând cu ziua de mâine.


ACTUALIZARE ora 15.30: În cursul acestei după-amiezi, reprezentanții Asociației de proprietari Țiglari 2 au efectuat o plată parțială din datoria față de SC Apă Canal SA Sibiu, solicitând acceptarea unor noi plăți eșalonate până la sfârșitul acestei săptămâni. Cererea a fost acceptată, astfel încât, în jurul orelor 16.00, va fi reluată furnizarea apei la cele cinci blocuri din Țiglari. „SC Apă Canal SA Sibiu face apel la toți abonații săi să nu neglijeze plata facturilor, în caz contrar putându-se ajunge la nedorita măsură a debranșării !”, avertizează Roth.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*