Cinci distincții pentru Compania de Teatru Dans Microbis din Sibiu

Sfârșit de săptămână plin de emoții dar și de cele mai mari satisfacții pentru dansatorii Trupei „Microbis”.

Aceștia au participat la a IX ediție a “Festivalului Actfest” de unde s-au întors cu Marele Premiu oferit de organizatori, dar și cu premiu pentru cel mai bun spectacol de teatru – dans, premiu pentru regie și premiu pentru cel mai bun actor în rol secundar.

„Parcurgem o perioadă încărcată din punctul de vedere al evenimentelor studențești. Dar ne prinde tare bine și ne motivează. Ne întoarcem cu trofee de peste tot ceea ce ne confirmă valoarea între formațiile studențești de gen. Săptămâna trecută, ne-am întors cu medalii de la  Ploiești, de la “Festivalul National de Muzică pentru Tineri” iar  Ansamblul Folcloric Studențesc Ardealul a fost aplaudat și premiat la Iași. E multă munca și dăruire în spatele fiecărei acțiuni și de aceea satisfacția după fiecare eveniment de acest gen e imensă și pentru participanți dar și pentru noi“ a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Evenimentele și participările vor continua până  la sfârșitul anului pentru studenții sibieni. Ei vor marca Ziua Națională a României, printr-un regal folcloric de mare valoare și autenticitate, susținut de Ansamblul Folcloric Studențesc Ardealul și de invitații săi, în data de 2 decembrie 2022, la Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*