Cindrea, înlocuit de un tânăr

Social-democratul Mihai-Adrian Maxim a fost validat în funcția de consilier județean, ieri, în urma demisiei lui Ioan Cindrea, fostul președinte al organizației județene PSD Sibiu.

mihai-maxim

Mihai-Adrian Maxim / foto: Facebook

Potrivit unei adrese transmise de partid Consiliului Județean Sibiu, Maxim a fost desemnat ca supleant al lui Cindrea, după ce s-a aflat pe poziția 16 pe lista de candidați a PSD Sibiu pentru Consiliul Județean la alegerile locale din luna iunie. În cadrul ședinței ordinare pe luna noiembrie, desfășurată ieri după-amiază, consilierii județeni au votat încetarea înainte de termen a mandatului lui Ioan Cindrea, ca urmare a demisiei înregistrată pe 27 octombrie. Tot ieri, Pavel Bichicean a preluat postura de lider al grupului PSD din Consiliul Județean, precum și locul din sală al lui Cindrea, și trecut din comisia juridică în cea economică, iar Adrian Maxim va ocupa locul din sală eliberat de Bichicean.

De unde vine Maxim

Mihai-Adrian Maxim este sibian și a fost student al Facultății de Inginerie „Hermann Oberth” din cadrul ULBS. El a fost inclus pe lista de candidați a PSD la alegerile locale ca reprezentant al studenților. Social-democrații au recurs la o procedură inedită pentru desemnarea acestui reprezentant: au derulat o campanie online printre studenții de la universitățile „Lucian Blaga“, „Dimitrie Cantemir“, „Alma Mater“, Româno-Germană și Academia Forțelor Terestre, iar locul pe listă a fost acordat studentului care a adus cele mai multe înscrieri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*