Cine este Sebastian Torneanu, noul director al societății Tursib

Societatea de transport public Tursib are un nou director general, desemnat prin concurs, pentru un mandat de patru ani.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de internet tursib.ro: „Consiliul de Administrație al SC Tursib SA întrunit în ședința din data de 27.07.2021, prin Hotărârea nr. 47/27.07.2021, a numit pe domnul Sebastian Torneanu în funcția de director general al Tursib S.A., începând cu data de 1 august 2021, pentru un mandat de 4 ani. Consiliul de Administrație urează success noii echipe de conducere!”.

Sebastian Torneanu / foto: LinkedIn

Sebastian Torneanu este consultant în management financiar și se caracterizează ca un profesionist în administrarea afacerilor, dezvoltare și inovare, cu mulți ani de experiență în management și control financiar, expert în implementarea și coordonarea proiectelor, deținător al unei experiențe demonstrate în planificarea și executarea inițiativelor care țin de analiză strategică pentru succesul companiei și al proiectelor, potrivit profilului său profesional publicat pe rețeaua LinkedIn. Informațiile postate de acesta arată că a studiat la Universitatea de Vest din Timișoara între anii 1992-1997, unde a obținut licența în managementul economic industrial, este membru CECCAR și și-a început activitatea ca economist la Minvest Deva în anul 1998. De-a lungul carierei, Torneanu a lucrat pentru companii precum Key Safety Systems, Kromberg & Schubert Mediaș, Leoni, Grupo Antolin și Rara Invest.

După încetarea mandatului de director general al lui Dan Căprariu, acesta nu a dorit să candideze din nou. La începutul anului, a fost anunțată o procedură de selecție, însă aceasta s-a finalizat fără nici un rezultat, iar directorul tehnic, Zeno Sârbu, a devenit director general interimar. Pe 29 mai, compania locală de transport, deţinută de Consiliul Local Sibiu, a scos la concurs postul de director general pentru a doua oară. Dosarele au putut fi depuse până în 2 iulie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*