Ciobotariu se întoarce la Botoșani! Hotărât să ia cele 3 puncte cu Hermannstadt de la fosta sa echipă | VIDEO

În etapa a XX-a din Liga I, AFC Hermannstadt joacă în deplasare contra celor de la FCBotoșani.

Gazdele de la Botoșani vin după o serie de două înfrângeri și două victorii, ocupând în prezent locul 7 în clasament cu 24 de puncte, în timp ce oaspeții caută să câștige primul meci din acest an.

FCH a obținut două puncte în ultimele patru etape și se situează pe locul 14 în clasament, cu 17 puncte. Pentru această confruntare, fundașul central Ionuț Stoica este  suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Adrian Scarlatache și Claudiu Belu nu fac parte din lot, fiind accidentați. Partida va fi una specială pentru Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al AFC Hermannstadt, întrucât acesta a antrenat în urmă cu două sezoane pe FC Botoșani, fiind la un pas de play-off.

„O echipă pe care o cunosc foarte bine. Am fost antrenor la FC Botoșani și m-am simțit bine acolo. Este o echipă care a fost în play-off și încearcă și în acest sezon același lucru. Obiectivul nostru este să câștigăm cât mai repede trei puncte ca să ne ridicăm moralul. Am încredere în jucătorii noștri. Sunt convins că au dat tot ce au putut în ultimele două meciuri și vor face asta și cu FC Botoșani. Vom ajunge în timp la ritmul pe care eu mi-l doresc la echipă. Vom merge la Botoșani să jucăm fotbal și să luăm trei puncte, chiar dacă este o deplasare lungă și grea.  Trebuie să ne revenim din punct de vedere fizic și moral, să fim montați acolo și să facem un meci bun, cu un rezultat pozitiv”, a declarat Ciobotariu.

Partida va vea loc duminică, 31 ianuarie, de la ora 12, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

În tur, FCH s-a impus cu scorul de 2-1 în ultimul meci din acest sezon jucat pe Stadionul Municipal Sibiu, înainte ca arena din Sub Arini să intre în renovare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*