Circulație închisă la Dioda, în vecinătatea Băncii Carpatica

Surpriză neplăcută pentru șoferi în zona Dioda! Parcarea din spatele Băncii Carpatica a fost închisă, în această dimineață, fără ca municipalitatea sau constructorul să anunțe reînceperea șantierului.

Șoferii care au avut nevoie să intre sau să iasă din parcarea care face legătura între bd. Milea și sediul Fiscului au constatat că parcarea a fost închisă, probabil pentru reluarea lucrărilor de modernizare. În zonă se află un echipaj al Poliției Locale, un excavator și un angajat responsabil cu dirijarea circulației, care le permite celor aflați deja în parcare să părăsească perimetrul.

Situația este una neobișnuită, în condițiile în care Primăria Sibiu nu a anunțat că ar fi eliberat avizul de săpătură și nici constructorul Terra Building SRL nu a semnalizat închiderea traficului. Mai mult, primarul Astrid Fodor spunea, într-o conferință de presă de la sfârșitul anului trecut, că șantierele stradale vor fi reluate după 15 martie.

Nu este, însă, prima oară când șantierul de la Dioda provoacă nemulțumiri. Deranjați de calitatea lucrărilor, mai mulți locatari au amenințat că vor da în judecată municipalitatea și antreprenorul.

În cadrul contractului de aproximativ 4 milioane de lei încheiat cu firma Terra Building pentru reparații capitale în cartierul Dioda, până la sfârșitul anului 2016, din totalul de 28 de parcări prevăzute s-au finalizat 20, iar din totalul de 16 alei sau străzi s-au finalizat 12.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*