Cisnădia întâmpină sărbătorile de iarnă cu cel mai mare brad de Crăciun din România și singurul patinoar acoperit din județ!

Peste câteva zile, autoritățile locale din Cisnădie vor aprinde iluminatul festiv de sărbători. Și în acest an, orașul va avea cel mai înalt brad de Crăciun din România. Ieri, de Ziua Națională, la Cisnădie, a fost deschis singurul patinoar acoperit din județ.

primaria-cisnadie-iarna Un eveniment extrem de important pentru cetăţenilor oraşului Cisnădie va avea loc luni, 5 decembrie, începând cu orele 15.30. Este vorba despre aprinderea beculeţelor din brad şi pornirea iluminatului festiv, dar și despre un concert al artistelor Lora şi Andreea Bălan. Ca în fiecare an, la sfârşitul programului artistic, „moşii“ vor coborî din Primărie şi le vor oferi cadouri copiilor.

Motiv de mândrie

Cel mai înalt brad de Crăciun din România măsoară 42 de metri şi se află în Piaţa Revoluţiei din oraşul Cisnădie. Acesta a fost montat marţi, 22 noiembrie, şi va fi împodobit până în 5 decembrie, când va fi pornit iluminatul de sărbători în oraş. „Bradul oraşului nostru este cel mai înalt din România și are un suport din metal care îi permite o astfel de înălțime. Vrem ca toată comunitatea și mai ales copiii să se bucure de el”, a mărturisit primarul Gheorghe Huja.

brad-cisnadie

Invitație la patinoar

Luna decembrie le aduce bucurie cisnădienilor şi datorită faptului pentru că, în data de 1 decembrie, singurul patinoar acoperit din judeţul Sibiu, cu o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătrați, și-a deschis porţile în orașul lor. Evenimentul a fost marcat de o serie de manifestări artistice. Au avut loc tot felul de jocuri pentru copii, piese de teatru, tombole şi multe alte suprize. Patinoarul va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, începând cu orele 16, până la orele 21.30, iar în weekend se va patina de la orele 14.30 până la 21.30. Închirierea patinelor se face pe baza cărţii de identitate. Taxa de intrare la patinoar este de 5 lei/oră pentru copii şi 10 lei/oră pentru adulţi.

Gheorghe HUJA | primar: „Bradul oraşului nostru este cel mai înalt din România și are un suport din metal care îi permite o astfel de înălțime. Vrem ca toată comunitatea și mai ales copiii să se bucure de el.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*