Clubul Interact Sibiu Cibinium a fost cartat de către Clubul Rotary Sibiu Cibinium

Clubul Interact Sibiu Cibinium este un club nou apărut în Sibiu dar care deja a început în forță cu acțiuni caritabile dedicate copiilor acum, înainte de Crăciun.

Clubul Interact Sibiu Cibinium a fost cartat de către Clubul Rotary Sibiu Cibinium condus în perioada 2022 – 2023 de către Dorina Berebuna.

La ceremonia de cartare care a avut loc în data de 19 decembrie au participat District Governor 2241 România si Republica Moldova Florin Mărginean, Past District Governor Ovidiu Cos, reprezentanți ai Clubului Rotary Sibiu, reprezentantul Inspectoratului Școlar Sibiu, Inspector școlar General adjunct, prof. Rodica Țălnariu și reprezentantul Consiliului Județean Sibiu, prof. Christine Manta Klemens.

Înainte de ceremonia de cartare tinerii membri ai clubului au participat la Serbarea de Crăciun a elevilor Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 2 Sibiu.

Cu această ocazie tinerii de la Interact Sibiu Cibinium le-au oferit copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 2 Sibiu cadouri constând în dulciuri și, împreună cu ei au împodobit bradul de Crăciun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*