Clubul Sportiv HIRSCH din Sibiu a cucerit podiumul la Campionatul Balcanic de Karate Kyokushin de la Sofia

Clubul Sportiv HIRSCH a încheiat anul competițional cu rezultate deosebite la Campionatul Balcanic de la Sofia din 3 decembrie, unde au participat peste 500 de sportivi din 11 țări.

Antonia Reti (9 ani) a cucerit în urmă cu ceva timp podiumul Campionatului National la Ploiești, iar acum a devenit Campioană Balcanică la Kumite și vicecampioană la Kata. Colega ei mai mare Maria Bâgu (14 ani) aflată la prima competiție a reușit să se impună în fața adversarelor ei cu grade mult mai mari ajungând pe locul 2 devenind și ea astfel vicecampioană Balcanică la proba de kumite (luptă). Ioana Bunea (13 ani) tot de la Clubul Sportiv HIRSCH a făcut la rândul ei o performanță foarte bună obținând bronzul (locul 3) la ambele probe atât la Kumite cât și la Kata.

Daria Grecu (16 ani) și Enya Szanto (12 ani) au avut și ele o evoluție foarte bună chiar dacă de această dată nu au reușit să ajungă pe podium.

„Cel puțin în cazul Dariei se poate vorbi despre un arbitraj discutabil. Antonia Boar, colega lor de la Clubul Satori Dojo tot din Sibiu a obținut și ea la două categorii locurile 1 și 2.

În continuare ne pregătim pentru Campionatul European de anul viitor” a declarat pentru Mesagerul de Sibiu Christian Hirsch, președintele clubului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*