COLIZIUNE FRONTALĂ între un microbuz și un autoturism pe DN 14. Doi adulți și un copil sunt răniți

Trafic blocat în urma unui accident grav petrecut în această seară pe DN 14, între Târnava și Copșa Mică. Un autoturism a pătruns pe contrasens și s-a izbit într-un microbuz care transporta colete. Un copil de 11 ani și doi adulți, care se aflau în autoturism, au fost răniți. Alte două persoane au primit îngrijiri la fața locului.

Trafic blocat pe DN14, la km 47+700m, între Târnava și Copșa Mică, în urma unui accident rutier în care sunt implicate două autovehicule.

”Din primele cercetări efectuate la fata locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul ca mașinile erau conduse din sensuri opuse, iar coliziunea s-ar fi produs pe fondul pătrunderii pe contrasens. Un autoturism, condus de către o femeie in vârsta de 32 de ani, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care transporta colete, condusă de un bărbat in vârsta de 44 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Detașamentul Mediaș a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD , un echipaj de descarcerare și un echipaj de stingere, alături de un echipaj SAJ Mediaș, pentru evaluare și acordarea de asistență medicală pentru 5 persoane conștiente,  neîncarcerate, victime ale accidentului.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale și au transportat la spital doi adulți și un copil: un bărbat de 3 de ani, politraumatizat, o femeie de 32 de ani, cu traumatism coloană cervicala și traumatism bazin și un copil cu traumatism cranio-cerebral. Alte două persoane, cu răni ușoare, au refuzat transportul la spital.

Polițiștii sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs accidentul.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*