Columbianul Ivan Ramiro Sosa Cuervo, marele câștigător al Turului Ciclist al Sibiului

Rutierul columbian Ivan Ramiro Sosa Cuervo (Androni Giocattoli) a câştigat, ieri, ediţia 2018 a Turului Ciclist al Sibiului, cu timpul cumulat de 6 h 15 min 41 sec.

Pe locul al doilea s-a clasat rusul Andrei Rîbalkin (Gazprom Rusvelo), la 40 de secunde, podiumul fiind completat de colegul său Aleksandr Vlasov, la 56 de secunde, etc.

Moldoveanul Nicolae Tanoviţchii (Team Novak) s-a clasat pe locul 13, la 02 min 57 sec de învingător. Primul român în clasamentul final a fost Emil Dima (MSTina Focus), pe locul 28, la 06 min 40 sec.

În clasamentul pe echipe, primul loc a fost ocupat de Gazprom-Rusvelo, urmată de Sangemini – MG. K Vis – Vega şi Androni Giocattoli. Team Novak a ocupat locul 11.

În ierarhia pe puncte, primul a fost columbianul Ivan Ramiro Sosa Cuervo, cu 25 puncte, urmat de olandezul Jason Van Dalen, 25 puncte, Aleksei Rîbalkin, 20 puncte, şi românul Eduard Michael Grosu, 20 puncte, etc.

Ivan Ramiro Sosa Cuervo a fost primul şi în clasamentul căţărătorilor, urmat de Aleksei Rîbalkin şi de italianul Antonio Santoro.

La sprinteri, primul a fost olandezul Adriaan Janssen, urmat de românul Daniel Crista şi de polonezul Adrian Kurek.

În etapa 3A de ieri, un contratimp pe echipe între Cisnădie şi Sibiu (10 km), s-au impus polonezii de la CCC Sprandi Polkowice, condusă de Kamil Michal Gradek, în 11 min 26 sec.

Etapa 3B, alergată pe traseul Sibiu – Mediaş – Sibiu (152,8 km), a fost câştigată de olandezul Jason Van Dalen (Delta Cycling Rotterdam), în 3 h 26 min 39 sec, urmat de Eduard Grosu, şi de italianul Davide Ballerini (Androni Giocattoli), ambii cu acelaşi timp.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*