Compania de Teatru – Dans MICROBIS în prestație de excepție la două mari festivaluri internaționale de teatru.

După doi ani de pandemie, de izolare forțată, de îngrădire a tot ce a însemnat spiritul artistic compania de teatru- dans Microbis a Casei de Cultură a Studenților din Sibiu s-a întors pe scenă cu un spectacol de excepție în regia coregrafului Hugo Wolff.

Atât pe scena de la Craiova din cadrul Festivalului International Shakespeare cât și la Târgoviște în celebrul Festival al Artelor Spectacolului “Babel”, talentații dansatori au ridicat la propriu spectatorii în picioare.

„Să vezi aplauze prelungite, la scenă deschisă, consecutiv în cadrul a două mari festivaluri și mai ales după acești doi ani atât de grei, este cea mai mare răsplată care o poate avea un artist. Romeo și Julieta este expresia binelui și al răului, este expresia iubirii care sfâșie și rupe rigorile și barierele sociale. Iubirea nu e așa, este cea mai frumoasă și nebună componentă a existentei umane”, a declarat Hugo Wolff, coregraful Companiei “Microbis” a Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Povestea de iubire este transpusă de această dată într-un spital de nebuni, acolo unde rațiunea dispare și cu atât mai mult sentimentele autentice reușesc să copleșească individul.

Succesul spectacolului se datorează și interpretării inedite a tinerilor dansatori care deși în viață reală au alte direcții, pun pe scenă pasiunea și dăruirea pentru dans.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*