Compania Visma și-a inaugurat noul sediu din Sibiu

După ce, în ultimii ani, Visma Software a activat în trei clădiri de birouri, acum a venit momentul mutării într-un singur sediu. De miercuri, societatea ocupă complexul Hattrick Office, prima clădire privată „verde“ din municipiul Sibiu.

Noul sediu al companiei se află pe Șoseaua Alba Iulia. Clădirea a primit certificatul Building Research Establishment Enviromental Assesement Method. În acest moment, Visma România are peste 450 de angajați, majoritatea la Sibiu, unde activează din 2007.

Deschidere oficială

La inaugurare au luat parte reprezentanții instituțiilor administrației locale, oameni de afaceri, conducerea companiei, parteneri și colaboratori, dar și șefi ai serviciilor deconcentrate din județ și ai instituțiilor din subordinea Primăriei Sibiu și Consiliului Județean. În amfiteatrul clădirii s-au aflat primarul Astrid Fodor, Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean, Livia Ilie, pro-rector al Universității „Lucian Blaga“.

Edilul-șef a apreciat că dezvoltarea societății este benefică pentru municipiul Sibiu, atât din punct devedere al persoanelor angajate, cât și din perspectiva cifrei de afaceri a companiei, mai ales că este vorba despre un lider european în producția de software. La rândul său, Daniela Cîmpean, a declarat că Visma a dus la consolidarea mediului de afaceri din județ, iar Consiliul Județean va ajuta orice investitor care își desfășoară afacerile în județul Sibiu.

ØYSTEIN MOAN | CEO Visma: „Supraviețuitorii viitorului sunt companiile cu puterea și dorința de schimbare.“

Sorin Rotariu, managing director Visma România, a explicat că societatea avea nevoie de un astfel de sediu, mai ales că Visma își propune o creștere anuală de 30 la sută. Mai mult, societatea va dezvolta și filiala din Timișoara. La eveniment a fost prezent și Øystein Moan, CEO Visma International, care a felicitat managementul societății din țară și speră într-o dezvoltare sustenabilă în viitor.

Lider în Europa

Visma ocupă o poziție de lider pe piața europeană a furnizorilor de software pentru automatizarea și gestionarea proceselor în întreaga întreprindere. Compania are o bază puternică în produse ERP. Portofoliul său include o gamă largă de procese complementare – produse de sprijin – cum ar fi POS, CRM, produse bancare, produse de automatizare pentru plata on-line, precum și magazine on-line. O mare parte din produse sunt construite folosind platforma de dezvoltare Microsoft.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*