Comunal Șelimbăr se pregătește în Turcia

Nou promovata Viitorul Șelimbăr, care se va numi din acest sezon CS Comunal 1599 Șelimbăr, se află în aceste zile în Turcia, unde pregătește debutul în Liga 2 la fotbal.

Cu tânărul Eugen Beza pe banca tehnică, echipa din Șelimbăr are deja cinci meciuri test la activ. Primul a fost jucat chiar a doua zi de la instalarea sibianului la cârma echipei, la Arad, cu UTA, scor 0-2. Se întâmpla la finalul lunii iunie. Au urmat întâlniri cu FC Avrig (Liga 4 Sibiu), victorie cu scorul de 2-1, apoi la Brașov, 2-2 (1-1) cu nou promovata FC Brașov SR și la Galtiu, unde a cedat cu 0-4 (0-3) în fața Universității Cluj.

Cea de-a cincea partidă amicală a avut loc luni, în cantonanentul din Turcia, programat în perioada 10-19 iulie. „Echipa noastră a încheiat la egalitate, 0-0, partida amicală contra formației din Liga a II-a din Turcia, Eyüpspor. Trebuie menționat faptul că ocaziile mari ale acestui meci de verificare au aparținut formației noastre. Eugen Beza a utilizat toți jucătorii avuți la dispoziție în partida de astăzi (n.r. – luni), iar până la finele cantonamentului CSC 1599 Șelimbăr va mai disputa trei meciuri amicale“, a transmis clubul pe pagina oficială.

Doi tineri, la lotul național

Nou promovata a anunțat convocarea a doi jucători de la CSC 1599 Șelimbăr la o acțiune a lotului național. „CSC 1599 are motive de bucurie, asta pentru că la scurt timp după ce a fost cesionat locul în eșalonul secund de la Viitorul Șelimbăr au început să apară și primele rezultate. Mai exact doi componenți ai echipei antrenată de Eugen Beza vor participa la o acțiune a echipei naționale U-19. Este vorba de doi jucători ai clubului nostru crescuți de catre partenerii noștri de la ACS Alma Sibiu, atacantul Ruben Vecerdea și Alexandru Badea, fotbalist care poate evolua atât ca fundaș stânga, dar și ca mijlocaș. Acțiunea lotului național va avea loc pe data de 21 iulie la Mogoșoaia, iar fotbaliștii de la CSC Șelimbăr se vor prezenta sub comanda lui Adrian Vasîi“, transmite clubul din Șelimbăr.

Au schimbat numele, dar nu și „patronul“

Noua structură sportivă, gestionată de Consiliul Local Șelimbăr, întreprinde în această perioadă demersurile în ceea ce privește înregistrarea siglei, conform presei centrale. Potrivit informațiilor obținute de Liga2.ro din cadrul clubului, procedura, una destul de facilă în principiu, va fi finalizată în câteva zile, până la startul diviziei secunde. Imaginea voievodului Mihai Viteazul în luptă, pe cal, rămâne în prim plan și pe noua siglă a grupării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*